tisdag 10 november 2009

Tack snälla IT-mamman!

Jag har inte haft min blogg speciellt länge. Jag har inte heller läst andras bloggar speciellt länge. Bloggvärlden var något som jag visste att jag förr eller senare skulle ge mig in i men av någon anledning tog det ett tag. Och nu är jag naturligtvis helt fast!

Jag hittar hela tiden ny saker att skriva om och jag hittar hela tiden andras intressanta och roliga bloggar. Några har jag hunnit lista här bredvid och som ni ser så är det en ganska blandad samling. Allt rör inte skolan och pedagogik. De speglar andra av mina intressen.

Men en av de bloggar som verkligen rör skolan måste jag bara få slå ett extra slag för: IT-mamman! Rolig, intressant och en OCEAN av nyttig information! Jag har bara nyligen börjat utforska de resurser som erbjuds på denna blogg och har redan hittat många länkar och verktyg som jag kommer att ha direkt användning av i mitt jobb! Jag har lagt till en del av dessa länkar på min blogg också: Storybird, Voice thread, Todays meet, t.ex. De kommer från IT-mamman. TACK snälla IT-mamman!

1 kommentar:

  1. Nä men oj! Tack - vad roligt!
    Ibland vet man inte om det man skriver är till nytta för någon. Därför värmer det extra att få höra att du har hittat något i min blogg som du kan ha användning av.
    Väldigt kul att hitta hit! Jag ska fortsätta läsa hos dig.

    SvaraRadera