onsdag 21 mars 2012

I rock!!!!

Min man (från USA) kommer in i sovrummet och säger "Not bad for a 51 year old man!" Jag ler kärleksfullt så att han förstår att jag håller med. Men lite undrande är jag. Så sträcker han upp nävarna högt upp över huvudet och utropar "I rock!"

Lätt fnittrande undrar jag om han druckit en extra kopp kaffe den här morgonen. "Well, you gotta boost yourself up! Nobody at work is doing it! " Var han jobbar? På fritids.

Jag skulle kunna sluta här men det blir bättre.

Vilket fritids? Jo, det fritids där den relativt nya studierektorn (för just fritids) INTE startar det senaste mötet med " Godmorgon! Bra jobbat på öppet hus häromkvällen, hur är läget?" Utan istället glänser med sina ledaregenskaper genom att sparka igång med "Jag ska börja med några klagomål"

Nåväl. Det kunde vara värre. Han kunde ju ha en låg lön också.

2 kommentarer:

  1. Åhh vad glad jag är att det har kommit lite nya inlägg på sistone! Jag skrattar alltid så jag nästan dör när jag läser dina inlägg. Fast ibland fastnar skrattet i halsen och det är nästan så att jag ser mig omkring...hmm..är det någon som läst mina tankar och lagt ut dem på den här bloggen?? Vi skriver också omdömen, LPP:er och diverse till höger och vänster. Förra terminen delade jag ut mina omdömen till eleverna på lektionen och lät dem läsa igenom vad jag skrivit. Drygt två tredjedelar kommenterade med "Wow, det var första gången jag läst vad en lärare skrivit". Dåså, då känns det ju verkligen värt allt arbete ;) Ha det så gott! Mvh/ Anna

    SvaraRadera
  2. Åh, tack Anna! Tack för att du läser, för att du kommenterar och för att du skrattar! För jag vet ju att jag gnäller en del också.

    SvaraRadera